Ubicació

DIVENDRES 6, DISSABTE 7  i DIUMENGE 8 – CIUTAT

Els dies 6, 7 i 8 d’octubre els actes es faran al Parc de Ses Veles a Palma 1. En cas que no es puguin celebrar els actes a l’aire lliure (ja sigui perquè fa mal temps o perquè el renou a la plaça no permet una bona audició), la Fira es traslladarà dins l’ Ateneu Llibertari Estel Negre, just al davant (carrer Joan Alcover, 54, baixos) 2

iifirallibreanarquista_ubicacioCom arribar al Parc de Ses Veles

Per arribar al Parc de Ses Veles, hi ha diverses opcions:

Com arribar des de fora de Palma

Des d’altres localitats de l’illa es pot arribar a Ciutat o en transport propi o en transport públic (tren o autobús interurbà). A continuació teniu les pàgines web de les empreses de transport públic de tren i d’autobús interurbà.

DIVENDRES 20 I DISSABTE 21 – MANACOR

Els dies 20 i 21 d’octubre els actes de la V Fira del Llibre Anarquista de Mallorca seràn a Manacor, a la plaça d’en Joan March. En cas que no es puguin celebrar els actes a l’aire lliure (ja sigui perquè fa mal temps o perquè el renou a la plaça no permet una bona audició), la Fira es traslladarà dins l’ Ateneu Lo Tort, just al davant (plaça d’en Joan March nº 6)

Com arribar a la plaça d’en Joan March

mapa-plaçajoanmarch-firaPer arribar a la plaça d’en Joan March hi ha diverses opcions:

  • A peu o en bicicleta: calcula la ruta amb Open Street Maps.
  • En cotxe o motocicleta pròpia. En les zones adjacents a la plaça l’aparcament és gratuït.

Com arribar des de fora de Manacor

Des d’altres localitats de l’illa es pot arribar a Manacor o en transport propi o en transport públic (tren o autobús interurbà). A continuació teniu les pàgines web de les empreses de transport públic de tren i d’autobús interurbà.

 

Com arribar des de fora de Mallorca

Es pot arribar per dues vies: amb vaixell o amb avió. Cerca per la xarxa la millor opció per tu!